18 Şubat CS:GO Darbesi

     Dünya'nın en çok oynanan oyunlardan biri olan Counter Strike Global Offensive Rus Hacker grubu tarafından hacklendi !


     18 Şubat günü Rus Hacker grubu lobilere kendi botlarını atarak kimsenin girmemesini sağlıyor . Sonu .xyz veya Rusça harflerle biten bu botların , galibiyet sayısı milyonlarca . Ve en garip olan ise bu Hacker'ların raporlanamaması çünkü bu Hackerlar bot ekleyecek kadar oyunun alt yapısına kadar girmiş ise raporlarımız Valve'ye ulaşmadan kaybolacak . Lobi kurulduğunda gelen bu botlar hem İngilizce hem de Rusça dilinde bir paragraf geliyor . Bu paragrafların Türkçe'si şu şekilde :

Herkese merhaba, bildiğiniz gibi CS:GO da çok fazla hacker var ve Valve bu konuda hiçbirşey yapmıyor, açıkcası takmıyolar. Skinlerden ve kasalardan çok fazla para kazandılar, bu yüzden oyunla alakalı hiçbirşey yapmıyorlar ve biz bunu durdurmalıyız. Bunun için bir gün boyunca CS:GO oynamayın, böylece oyunu önemsediğimizi, sorunların çözülmesi gerektiğini ve oyunun bu halde oynanmaz olduğunu onlara kanıtlamış oluruz. Bizler müşteriyiz ve hackerız, hatasız bir oyun için para veriyoruz.
CS:GO topluluğu her geçen gün büyüyor ve Valve sadece daha fazla para kazanmak için skinler, stickerlar ve aptal graffitiler getiriyor.
Valve, VAC sorununu çözmeli gerçekten durum kötü.
 " 


Eğer Valve buna engel olmaz ise işler daha da kötü olacak . Hackerlar bir nevi Valve çalışanlarından daha fazla yetkiye sahip . Sizlere tavsiyemiz son günlerde lobiler de değilde tek başınıza girmeniz.


Herkese İyi Oyunlar !

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

League Of Legends Çizim Oyunu

Cs Go Oyuncu Rolleri

Injusteice 2 Geliyor!!!