Jalopy #Inceleme

Jalopy Peki oyundaki amaç nedir?
Para
kutular içinden çıkan malzemeleri şehirde satarak para kazanabilirsiniz.
Kutular
Bagaj
Işte Amcamız
Yapay Zeka
Steam Linki
Eski aracımıza binip rastgele oluşturulan yollara kendimizi attığımız bir simulasyon.


Minskworks F1 2009‘dan F1 2014‘e kadar olan oyunlar üzerinde çalışmış Greg Pryjmachuk‘un kurduğu tek kişilik bir şirket.
Amcamızın vatanı olan Türkiye’ye dönmek ama bunu yapmak çok da kolay değil.Oyunun başında ilk olarak garajımızdaki stok parçaları arabamıza yerleştiriyoruz. ve ardından haritadan yol seçiyoruz.Her şehir için rastgele oluşturulan 3 yol bulunuyor.Şu an oyunda Almanya ve Çek ve Slovak Federal Cumhuriyeti(Çekoslavakya) Bulunuyor.Yapımcı oyuna ileride Macaristan, Yugoslavya, Bulgaristan ve son olarak Türkiye'yi oyuna ekleyecek.
Jalopy'de para yolculuk için çok önemli.Motel masrafı,benzin parası,araba parçaları ve daha birçok şey için gerekli.Oyunda Para kazanmanın ise bazı yolları var.Örneğin yol kenarında gördüğünüz
Kutular bantlı ve kilitli olmak üzere 2'ye ayrılıyor.Bantlı olanı açmak için bantı seçip basılı tutmanız yeter ama kilitli olan için levye gerekiyor.Levye'yi ise şehirden ya da benzin istasyonundan satın alabilirsiniz
2 yedek tekerlek ve sınırlı sayıda eşya alan bagajı stratejik kullanmanız gerekiyor.küçük gelirse arabanın üstüne ek bagaj alabilirsiniz çok faydalı çünkü bol miktarda eşya taşıyabiliyorsunuz.



amcamız yürürken takılabiliyor veya arabaya binmiyor. Bu da amcanızı geride bırakmamıza sebep oluyor.Yolculuktayken amcamızla küçük diyaloglar kuruyorsunuz Bu arada ara sıra Türkiye hakkındaki konuşmaları da dikkatimizden kaçmıyor değil.“Boğazı birbirine bağlayan bir köprü yapmışlar. Acaba Türkiye şu an nasıldır?”
Yapay zeka'dan çok bir şey beklemeyin Erken Erişim'de Sonuçta.genel olarak diğer araçlar düzgün ama durduğunuz vakit arkadan size çarpabiliyorlar.


Oyunun Steam Linki:Burada

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

League Of Legends Çizim Oyunu

Cs Go Oyuncu Rolleri

Injusteice 2 Geliyor!!!