Sid Meier’s Civilization VI Yanında Bir Çok Özellikle Geliyor !


21 Ekim 2016'da çıkacak olan Sid Meier's Civilization VI her oynanışın farklı olacağı gibi yanında da bir çok yenilik getiriyor. Bu yenilikler;şehir yerleşimi,aktif araştırma ve detaylı diplomasi sistemi gibi yenilikler.




Sid Meier’s Civilization VI da şehir planlamasında daha dikkatli olmalıyız çünkü

şehrimiz deki binalar, askerler tek bir altıgen bölüme sığmayacak.Bölgelere ayrılacak ve artık çevremizdeki kaynaklardan daha fazla yararlanabileceğiz.Şehirlere her seferinde farklı bir şekilde saldırmamız gerekecek örneğin bir şehir çok para kazanıyorsa marketlerine saldırıp parasını alabileceğiz ve o şehrin kaynakları azalacak.Bu yeniliğin dışında oyunda aktif araştırma olacak. Bu özellik ise bazı araştırma boostları sağlayacak.Örneğin deniz kenarında bir şehir kurarsanız Savaş Gemisi boost'u kazanabilirsiniz.




Bu özelliklerin dışında daha önceki oyunlara göre daha detaylı bir diplomasi sistemi ve daha fazla çeşitlilik içeren oyunun yapımcıları Firaxis Games,Yeni oyunu daha gizli bir şekilde geliştirmek istiyor ne kadarı doğru ne kadarı yalan bilemeyiz ama oyun 21 Ekim 2016'da bu isteklerini oyunculara sunmaya hazırlanıyor.



Oyunun Steam Linki: Burada

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

League Of Legends Çizim Oyunu

Cs Go Oyuncu Rolleri

Injusteice 2 Geliyor!!!