Pro Gamer Manager #Inceleme

Pro Gamer Manager

Esport oyuncusu olmaya hazır mısınız?

Menajerlik

Menajer iken takımı yönetiyorsunuz takımın her şeyine dikkat etmelisiniz;Takım sinerjisi,Oyuncu alımı,Antrenman ...Takımınızı ligde yükseltip Esport turnuvalarına katılabilirsiniz.

Oyunculuk(Gamer)

Kendinizi gerçek bir gamer gibi geliştirebilirsiniz.Sıralama da en üst sıraya çıkmaya çalışıp canlı yayın yapabilirsiniz.Başlangıçta Sponsor bulmaya ya da takım aramaya çalışmayın önce oyun oynayıp sıralama da yükselin ondan sonra arayın.

Ekonomi

Para aslında çok önemli değil sadece aylık gelirleri karşılamak ve gereksiz boostlar için gerekli.para kazanmak için canlı yayın yapıp bağışlardan gelir sağlayabilirsiniz.

Oyun Çeşitliliği

Oyun'da 2 çeşit oyun var(Oyunception).Bunlar Foba ve FPS olmak üzere iki'ye ayrılıyor.Foba,Lol ve Dota gibi oyunlar;Fps ise Cs Go diyebiliriz.Başlangıçta bir oyun modu seçince diğerine geçiş yapamıyorsunuz ancak yeni save açmanız gerekiyor.

Olaylar

Oyunu oynarken karşınıza rastgele olaylar çıkabiliyor örneğin sabah kalkınca uyarı geliyor ''bilgisayarınıza virüs girdi'' diye sadece canlı yayın yapabiliryorsunuz oyun oynayamıyorsunuz her ne kadar güzel bir özellik gibi görünse de oyuna eğlence katmıyor.

E Spor ve Turnuva

Şu anda oyunda olan en iyi özellik diyebilirim.Açıkcası menajer modunda ligle uğraşmak yerine esport turnuvalarına girip birincilik almaya çalışın böylece fan ve para kazanabilirsiniz 

Canlı Yayın

Canlı yayın özelliğini araştırdıktan sonra her canlı yayın yapışınızda para ve fan kazanırsınız.

Oyun Rolleri

Seçtiğiniz oyuna göre oyun rolleri bulunuyor bunlar: Foba da Adc,Jungle,Mıd,Support ve Top;Fps de ise Awp,Lurker,Rifler,Entry Fragger ve Support olarak 5'e ayrılıyor.fakat bu rollerin oyun içinde pek etkisi yok.Foba'yı oynamadım ama Fps de en çok tutan rol Entry Fragger.




Oyunun Steam Linki:Burada


Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

League Of Legends Çizim Oyunu

Cs Go Oyuncu Rolleri

Injusteice 2 Geliyor!!!