Cs Go Wallbang Noktaları Dust II


Wallbang

Duvarın arkasındaki birisini vurmaktır.Wallbang atmak için AWP, Ak-47,M4 gibi silahları öneririm çünkü smglerin ve diğer çoğu silahın Damage'i azdır.Sadece rakibi korkutursunuz.

T-Spawn Wallbang Sag




Bu en çok kullanılan wallbang'dir çünkü T Awp si raunt başlayınca genelde sağ tarafta durur.
Wallbang i atmak için tam köşeye geçip hareketsiz durun ve 2 noktadan birine sıkın.Standing'e rakip ayaktaysa Crouch'a rakip çömelmişse sıkın.

T-Spawn Wallbang Sol


Bu noktada çok az awp'ci durur ama yinede faydalı olabilir.Arabanın kapılarının arasına geçin işaretli noktaya sıkın bu kadar.

Long Double Door Walbang


Kapının arkasındaki düşman çok tehlikelidir. Yanına gidip vurmaya çalıştığınızda kafanıza mermiyi yiyebilirsiniz.Bu yüzden bu wallbang çok işlevlidir. Başka yerden de tarayabilirsiniz ama en fazla hasar verme olasılığı olan pozisyon budur.


Mavi Konteyner Wallbang'i



Flash olmadan girmek çok tehlikelidir çünkü 2-3 kişi oraya sıgabilir.Eğer Awp'niz varsa köşede durup beyaz etiketin altına sıkmanız yeterli.

Umarım yardımcı olmuşumdur.Resimler alıntıdır ama yazılar bana aittir.



Yorumlar

  1. CS:GO YENİ DUST 2 HARİTASI İÇİN TAKTİKLER
    Sizinde çok yakından bildiğiniz üzere counter strike global offensive’de en çok oynanan harita Dust 2 olmaktadır. Dust 2 harita nasıl güzel kaliteli şekilde oynanır, taktikleri nelerdir hepsine sırayla sizlere aktarmaya çalışacağız.
    https://www.teknodirek.com/csgo-yeni-dust-2-haritasi-icin-taktikler/

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Bu blogdaki popüler yayınlar

League Of Legends Çizim Oyunu

Cs Go Oyuncu Rolleri

Injusteice 2 Geliyor!!!